Kunt u loskomen van bestaande denkkaders en dagelijkse perikelen?

Leg met out-of-the-box-denken de basis voor het succesvol benutten van kansen

U vindt het belangrijk om zicht te houden op technologische ontwikkelingen. U wilt weten wat de impact ervan is op uw organisatie en hoe u erop kunt anticiperen. Bovendien wilt u de kansen van de nieuwste industriële revolutie benutten. Dat vraagt om out-of-the-box-denken. Maar hoe komen u en uw mensen los van de bestaande denkkaders?

In de workshop out-of-the-box-denken geven onze consultants aan de hand van scenario’s inzicht in de wereld over enkele decennia. Zo schudden ze u en uw mensen wakker en prikkelen ze om los te komen van dagelijkse perikelen. Vervolgens dagen ze uit tot actief nadenken over de impact van alle ontwikkelingen op de organisatie en eigen positie. Door zo buiten de bestaande kaders te denken, legt u de basis voor ondernemend gedrag en daarmee het benutten van kansen voor uw onderneming.

Ook een inspiratiesessie organiseren om bestaande patronen los te laten en de eerste stap te zetten naar toekomstgericht gedrag binnen uw organisatie? Bel ons dan nu vrijblijvend op tel. 06 19 42 51 22 of 06 11 95 43 90 en leg binnenkort het fundament onder het duurzaam succes van uw organisatie.